Kahve Keyfin
bir tık uzağında
HEMEN KEŞFET

BLOG - Ekipman: Öneri

Kahve demleme ekipmanı seçmek başlı başına zor bir işken, malzemesine göre bu kadar fazla çeşidi olan V60 dripper için tercih yapmak; çok daha zor bir iştir. Hangi V60’ı neye göre seçmelisiniz? Seramik dripper mı daha iyidir yoksa cam V60 mı? Yazımıza göz atın, aradığınız sorunun cevabını kendiniz keşfedin!

Çelik moka pot mu daha iyidir yoksa alüminyum moka pot mu? İkisi arasındaki benzerlikler ve farklılıklar nelerdir? Eğer siz de ikonik tasarımı ve pratik kullanımıyla kahve severlerin ilgisini çeken moka pot çeşitlerinden bir tane edinmeye karar verdiyseniz, aklınızdaki tüm soruların cevabını bu yazımızda bulabilir; size en uygun moka potu satın alabilirsiniz!

Bu yazıda Bialetti marka farklı Moka Pot modellerinin özelliklerini ve bunların ne işe yaradıklarını açıklayacağız, böylelikle hangi Moka Pot’un size uygun olduğuyla ilgili daha doğru bir karar verebilirsiniz. Moka Pot’lar birbirinden iki konuda farklılık gösteriyor: Boyut ve model. Öncelikle size model konusunda fikir vereceğiz, ardından ise boyut konusundan bahsedeceğiz. Genel Modeller Musa, Brikka ve Mukka […]

BİZ KİMİZ

Kahveye dair her şeyi bir arada bulabileceğiniz ve satın alabileceğiniz online satış platformu

ALIŞVERİŞE BAŞLA

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

Kahve hakkında paylaştığımız bilgilerden haberdar olmak için bültenimize üye olabilirsiniz.

BİZİ TAKİP EDİN

[prisna-google-website-translator]