Kahve Keyfin
bir tık uzağında
HEMEN KEŞFET

BLOG - Ekipman: Kullanım

chemex-ile-nasıl-kahve-demlenir

Yoksa siz hala chemex ile tanışmadınız mı? İkinci nesil kahvenin en popüler kahve demleme ekipmanlarından biri olan chemex’i evinize taşıyacak ipuçları bu yazıda! Chemex ile nasıl lezzetli bir kahve yapabileceğinizi içeriğimizde hemen keşfedin!

v60-ile-kahve-demleme

Üçüncü nesil kahvenin favorilerinden biri olan V60 kahve demleme ekipmanını nasıl kullanacağınızı anlattık! İlk kez kullanıcılarla buluştuğu tarihe doğru kısa bir yolculuğa çıkıp neden bu ekipmanı tercih etmeniz gerektiğine dair pek çok detay eşliğinde V60’ı bu yazımızda keşfedin!

İkonik tasarımıyla pek çok kahve severin ilgisini çeken moka pot için, diğer ekipmanlardan ayrılan çalışma prensibi ve ilginç kullanımıyla da oldukça farklı bir ürün diyebiliriz. Eğer siz de moka potun nasıl çalıştığını, nasıl kahve demlediğini ve nasıl kullanıldığını merak ediyorsanız; bu içeriğimiz tam size göre!

Filtre Kahve Makinesi Nasıl Kullanılır?
Kahve keyfinizi daha kaliteli hale getirmek için yepyeni bir filtre kahve makinesi aldınız ama tam olarak nasıl kullanacağınızı bilmiyor musunuz? Biz sizin için bu yazımızda adım adım anlattık. Yalnızca birkaç adımda yeni filtre kahve makinenizi kullanmaya başlayın, lezzetli bir kahvenin keyfini çıkarın!

French press; evlerin, ofislerin hatta kafelerin kuşkusuz hem vazgeçilmez hem de en pratik kahve ekipmanlarından biri… Ancak sanıldığının aksine pek çok kişi tarafından epey yanlış kullanılıyor. Siz de french press’i doğru kullandığınızdan eminseniz, bir daha düşünün ve yazımıza bir göz atın!

Hario syphon

Syphon (Sifon) ekipmanı Avrupa’da doğup Amerika’ya, oradan da Japonya’ya kadar uzanan bir  maceraya sahip. Syphon ile demlediğiniz kahve kadar kahvenin demlenmesini izlemek de bir zevk. Bu ekipmanı Syphon, Vacuum Pot ya da Fransız Balonu olarak adlandıranlar var. Biz yazımızda Syphon olarak bahsedeceğiz ve sizlere Syphon ile kahve nasıl mükemmel bir kahve demleyebileceğinizi özetleyeceğiz. Tüm filtre […]

BİZ KİMİZ

Kahveye dair her şeyi bir arada bulabileceğiniz ve satın alabileceğiniz online satış platformu

ALIŞVERİŞE BAŞLA

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

Kahve hakkında paylaştığımız bilgilerden haberdar olmak için bültenimize üye olabilirsiniz.

BİZİ TAKİP EDİN

[prisna-google-website-translator]