Kahve Keyfin
bir tık uzağında
HEMEN KEŞFET
KAHHVE.COM KÜLTÜR

CAFFLANO: BİR “OUTDOOR” DEMLEME EKİPMANI

Tarih: 7 Haziran 2016 Yazar: enderakgul

Cafflano,  klasik kırmızı ve siyah renkleriyle ürün ailemize dahil oldu, dolayısıyla bu yazımızda sizlere bir outdoor kahve demleme ekipmanı olan “küçük canavar” Cafflano’dan bahsedeceğiz.

Kahvesever grup Beanscorp’un tasarladığı ve üretime geçirdiği Cafflano ile outdoor kamplarınızda kahve çekirdeklerini öğütebilir, suyu düzenli bir şekilde ilave etmenize yardımcı olan kettle ve metal filtreli dripper ile kahvenizi demleyebilir ve son olarak termos özelliğine sahip bardak kısmı ile kahvenizin tadını çıkarabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Cafflano yukarıdaki görselde de görebileceğiniz üzere plastik kettle, seramik kahve değirmeni, metal filtreli dripper ve kahvenizi rahat bir şekilde içebileceğiniz bir termostan oluşuyor. Kettle’ın hacmi yaklaşık 150 mL, yani bir orta boy kupa kadar. Kahve değirmeninin kapasitesi ise 15 gramdan daha fazla, yani bir bardak kahve demlemeniz için gereken kahveyi rahatlıkla öğütebilirsiniz. Bu parçaları birleştirdiğinizde oldukça sağlam bir bütün oluşturuyor. Ürünün yaklaşık ağırlığı 200 gram, kadar yani vaat ettiği gibi bir kamp ekipmanı olmak için oldukça uygun.

Fiyat / Performans

Fiyat ilk bakışta yüksek görünüyor, ki aslında öyle. Ama bu özelliklere sahip ürünlere sahip olmanın maliyeti de yaklaşık olarak bir Cafflano’nun ücretine denk geliyor, elbette Cafflano’nun kompakt ve taşıması kolay bir ürün olduğunu da hesaba katmak gerekiyor. Üründe kullanacağınız parçalar son derece kaliteli. Evde kullanmak için ilk tercih edeceğiniz ürün olmayabilir, zaten üretici firmanın da böyle bir iddiası yok. Yolculuk yapanlar, özellikle outdoor camp düşkünleri için ise bu model kesinlikle vazgeçilmez olacaktır.

BİZ KİMİZ

Kahveye dair her şeyi bir arada bulabileceğiniz ve satın alabileceğiniz online satış platformu

ALIŞVERİŞE BAŞLA

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

Kahve hakkında paylaştığımız bilgilerden haberdar olmak için bültenimize üye olabilirsiniz.

BİZİ TAKİP EDİN

[prisna-google-website-translator]