Bialetti Musa ve Venüs 4 Cup Yedek Parça 3'lü Conta ve Filtre stoklarımızda kalmamıştır. Dilerseniz diğer Bialetti ürünlerini inceleyebilirsiniz.
Hemen İncele

MUSA VE VENÜS 4 CUP YEDEK PARÇA 3'LÜ CONTA VE FILTRE
Bialetti
***Lütfen Moka Pot boyutunuzdan emin değilseniz bize danışın. Paketi açılmış ürünler için iade yapılmamaktadır. Bialetti Musa, Venus ve Kitty 4 Cup modellerine ait conta ve filtre parçasıdır.
*Sadece Bialetti Musa, Venus ve Kitty modellerine uygundur.*Bu paket üç adet conta ve bir adet filtre içermektedir.
*Conta plastik, filtre metal malzemeden üretilmiştir.
*İç çap conta - 5.1 cm , Dış çap conta - 6.4 cm
*Filtre - 6 cm
BENZER ÜRÜNLER
- YORUMLAR
- SORU CEVAP
Musa kullanmama rağmen conta tam oturmadı mokapotuma. Eskisi ile karşılaştırdı ğımda; eskisinin biraz erimiş haliyle bile bundan daha iyi iş çıkardığını gördüm. İlk üzerinde gelenin rengi şeffafken, bu aldiğımın rengi beyaz gibi. Buradan almamış olsam orjinal değil diyeceğim ama anlamadım.
Kahve makinamın modeline ürün uymadı. Ancak iade kabul etmedikleri için iade etmeyi denemedim. Kapıda ödeme için de ek 10 lira ödetmişlerdi. Bir daha bu siteden herhangi bir alım yapmayı düşünmüyorum.
Bialetti "Mocha Pot" u hali hazırda severek kullanıyorum. Eskimiş contasını da değiştirince daha iyi kapanmaya başladı. Bundan öncekini sanırım 2 yıl kadar kullandım, şimdi epeyce kullanırım diye düşünüyorum. Paketten 3 adet conta ve bir tane de filtre çıkıyor. Bialetti Musa 4 cup kullanıyorum, bir kupa kahve çıkıyor.